Fördelar med att hyra kommersiell egendom i Sverige

 

Har du funderat på var du kan investera efter kreditbegränsningarna i fastighetsinvesteringsvärlden? Ett ställe som bibehåller en stark miljö för investeringar är Sverige.

Hitta mer information på länken om lediga lokaler Göteborg

En ny trend mot global urbanisering gör att Sverige ser mer attraktivt ut med lågprismässiga avkastningar. Det finns lägre transaktionskostnader i samband med köp och försäljning och företag är lätta att starta och underhålla. Efter Brexit fann många utländska investerare Sverige, särskilt områdena Stockholm och Göteborg, ideal på grund av den ökade insynen som ingår i varje kommersiell fastighetsaffär

 

Banker i Sverige är också aktiva och många är internationella institutioner, vilket gör det enklare att investera från utlandet. Om du är ett aktiebolag kan du investera i kommersiell fastighet. Partnerskap, aktiebolag och utländska företag kan också köpa och sälja kommersiell egendom. Om du vill kan du också bilda ett svenskt bolag och inneha tillgångar.

 

Dessa har skatteförmåner som inte har med de andra juridiska personerna. När det gäller leasing behöver man inte oroa sig för några restriktioner som ett utländskt företag som vill hyra. Det finns inga nuvarande kapitalregler i Sverige, så det finns ingen gräns för vad du kan göra. Det finns förslag i verk som kan ändra detta men det har inte hänt än.

 

 

Ägarskap är tillgängligt för marken och byggnaderna på den. Banklån är huvudkällan för kapital för investerare. Landskoden i Sverige definierar skillnaderna i fastigheter. Det är lätt att bekanta dig med dessa olika villkor. Fixtures kallas ofta som tillbehör. Dessa inkluderar hissar, radiatorer och saker av denna typ.

 

När en kommersiell egendom köps, är titeln registrerad på landregistrets offentliga kontor. Detta måste erhållas inom tre månader efter köpet. Om du vill bekräfta ägaren till en viss fastighet, kan den här informationen hittas med landregistret.

 

Det finns olika tjänsteleverantörer som erbjuder tillgång till elektroniska register. Var medveten om att det i Sverige inte finns tillgängligt elektronisk förmedling. Registrering av titel kan göras elektroniskt via Landregistreringsmyndigheten. Denna information kan nås av banker och fastighetsbolag.

 

 

 

Informationen inkluderar platsen och storleken på fastigheten. Hyresgästen eller registrerade ägarnamn ingår också tillsammans med skattemässiga värderingar av fastigheten. Dokument anger också de senaste försäljningarna eller överföringarna tillsammans med köpeskillingen och försäljningsdatumet. Dessa register görs tillgängliga för allmänheten. Dokument som inte är tillgängliga för allmänheten inkluderar villkoren i avtalet.

 

Om säljare önskar kan de utesluta olika detaljer genom att ange en kort blankett som kommer att hålla vissa uppgifter konfidentiella. Titelinnehavaren kan förbli anonym om den personen eller enheten har ett skyddat namn eller en adress med landregistret.

 

Det finns många fördelar med att hyra eller köpa kommersiell fastighet i Sverige. Dessa inkluderar personliga fördelar såväl som ekonomiska